“Et Vintereventyr – Imod alle odds”, er titlen på dokumentaren omkring Lars og Marias ski ekspeditioner. ❄️☃️

Filmen vises på Nordic Adventure Film Festival – NAFF, i både Cinemateket (København) og Øst for Paradis (Århus). Hvis du har outdoor i blodet, så er dette stedet hvor du kan opleve eventyret på det store lærred og samtidig møde flere ligesindedet. 🍿🎥🗺

Filmen skildre rejsen fra drøm til virkelighed. Eventyret starter på Hafjell, men tager dem helt til det nordlige Tromsø og videre over Hardangervidda, for at slutte med en krydsning af Europas største glacier, Vatnajøkull på Island. Dette var en meget ambitiøs plan og det viser sig også at teste dem til det yderste.

Det kræver ikke kun blod, sved og tårer, men også det bedste udstyr på markedet. STM-Sport var med på rejsen med deres brands Montane, Ulvang, Helsport og Adventure Food, som viste sig at spille en essentiel rolle i gennemførelsen.